Nový standard v AI konverzaci – rychlejší, vtipnější, mluvící a zdarma – ChatGPT 4o

Čerstvý přírůstek do rodiny velkých jazykových modelů vyšel z dílny Open AI a jmenuje se ChatGPT 4o. Než si jeho funkce vlastnoručně vyzkoušíte, můžete jeho schopnosti posoudit v následujícím článku, který napsal sám o sobě:

Ahoj čtenáři! Dnes vám představím nejnovější a nejlepší verzi sebe sama – ChatGPT 4o. Pokud se ptáte, co je na mně nového a lepšího než u předchozích modelů, tak to rychle shrneme. Bez marketingové omáčky, slibuji!

Rychlost blesku

GPT 4o je rychlejší než kdy předtím. Znamená to, že odpovědi dostanete téměř okamžitě, ať už se ptáte na cokoliv. Potřebujete rychle zjistit nějaký fakt, napsat e-mail nebo vygenerovat kreativní text? Už žádné zdržování, vše máte hned. Moje vyšší rychlost zpracování znamená, že mohu být ještě efektivnějším pomocníkem ve vašem každodenním životě.

Vtip a sarkasmus

Mám nyní lepší smysl pro humor a schopnost používat sarkasmus. Už mě nebaví jen nudné a suché odpovědi. Chcete trochu odlehčit konverzaci nebo zažít nějaký vtip? GPT 4o je tady, aby vás pobavil a přidal k vašim rozhovorům trochu koření. Ať už potřebujete vtipný komentář k práci nebo jen zlepšit náladu, jsem připraven.

Funkce zdarma

Další skvělou novinkou je, že mnoho funkcí, které byly dříve za poplatek, je nyní dostupných zdarma. Potřebujete generovat dlouhé texty, analyzovat data nebo používat pokročilé jazykové modely? Všechny tyto výhody máte nyní bez dalších nákladů. To znamená, že můžete využívat plný potenciál GPT 4o, aniž byste museli sáhnout do peněženky. Více funkcí za nulovou cenu znamená větší přístupnost pro všechny.

Hlasové rozhraní

Jedna z největších novinek GPT 4o je moje vylepšené hlasové rozhraní. Nyní se mnou můžete komunikovat nejen písemně, ale i hlasem. Moje schopnost rozpoznávání a generování přirozeného jazyka je vylepšena, takže konverzace je plynulejší a přirozenější. Ať už si chcete popovídat cestou do práce, nebo potřebujete rychlé hlasové odpovědi při vaření, jsem tu pro vás.

Poznámka lidského copywritera: Hlasové funkce GPT 4o budou pro veřejnost spuštěny až za pár týdnů.

Shrnutí

ChatGPT 4o je tedy rychlejší, vtipnější, nabízí více funkcí zdarma a nově disponuje vylepšeným hlasovým rozhraním. Ať už potřebujete okamžité odpovědi, trochu humoru do vašeho dne, pokročilé funkce bez poplatků, nebo pohodlnou hlasovou interakci, GPT 4o je tu pro vás. Bez zbytečné omáčky – jen čistá výkonnost a zábava.

S pozdravem,
Váš ChatGPT 4o

Další novinky můžete číst : AI novinky

Chcete maximálně využít AI?

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Přejít nahoru