Claude.ai: Nová AI v Česku

Ahoj čtenáři! Dnes vám představíme novinku na českém trhu umělé inteligence – Claude.ai. Tento AI model od společnosti Anthropic je nyní dostupný i v Česku a nabízí řadu skvělých funkcí, které stojí za pozornost.

Jazyková podpora a dostupnost

Claude 3 Sonnet, bezplatná verze, nyní mluví česky a je připravena vám pomoci s texty a obrázky. To znamená, že můžete využívat AI asistenci ve vašem rodném jazyce bez jakýchkoli poplatků.

Pokročilé funkce pro náročné uživatele

Pro ty, kteří potřebují více, je tu placená verze Claude 3 Opus. Tato verze nabízí pokročilejší funkce a prioritní přístup, což znamená rychlejší odpovědi a lepší výkon při složitějších úkolech.

Velký kontextový rozsah

Jednou z největších předností Claude.ai je jeho schopnost pracovat s kontextem o délce až 200 tisíc tokenů. To je více než nabízí konkurenční modely jako GPT-4 nebo Gemini. Taková kapacita umožňuje zpracovávat dlouhé a komplexní texty bez ztráty kontextu, což je ideální pro výzkum, analýzy a rozsáhlé projekty.

Snadná registrace

Zaregistrovat se můžete jednoduše pomocí e-mailu a ověřovacího kódu, který obdržíte na svůj telefon. Registrace je rychlá a bezproblémová, takže můžete začít využívat Claude.ai ihned.

Shrnutí

Claude.ai přináší do Česka revoluční možnosti v oblasti umělé inteligence. Bezplatná verze mluví česky, nabízí práci s textem i obrázky a placená verze poskytuje ještě pokročilejší funkce. Díky velkému kontextovému rozsahu je Claude.ai ideální pro náročné úkoly a analýzy.

Vyzkoušejte Claude.ai a objevte, jak vám může usnadnit život a práci.

S pozdravem,
Váš AI bloger

Další novinky můžete číst : AI novinky

Chcete maximálně využít AI?

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Přejít nahoru